Asociatia Romana de Hemofilie

ARH este singura organizatie de hemofilie din Romania, membra a Federatiei Internationale si a Consortiului European de Hemofilie

Ajută cu 2 %

ASOCIATIA ROMANA DE HEMOFILIE

Poti dona 2% din impozitul pe venit si ai satisfactia ca macar o parte din acest impozit pe 2013 va ajunge acolo unde îti doresti. Potrivit Codului Fiscal – Legea 571/2003, art. 90, alin. 2, modificata si completata prin O.U.G. nr. 138/2004, art.57, alin.4, orice salariat poate dispune statului sa orienteze 2% din impozitul pe venitul anual, catre organizatii nonguvernamentale.

Astfel, se creeaza o modalitate prin care tu poti decide felul in care sunt cheltuiti 2% din impozitul datorat pe venit, directionand aceasta suma catre o organizatie nonguvernamentala.

Practic, tu ii spui statului cum vrei sa fie cheltuita o parte din impozitul tau.

NU PLATESTI NIMIC IN PLUS!

Din impozitul pe venit pe anul 2013- pe care oricum il platesti statului – poti cere organului fiscal (doar completand formularul 230) sa dirijeze 2% din impozitul tau pentru a sponsoriza „Asociatia Romana de Hemofilie”.

CE AI DE FACUT?

  Depune formularul completat la ghiseul Administratiei Financiare de la locul de domiciliu sau trimite-l acesteia prin posta pana la 15 mai 2014.

Click aici pentru descarcarea formularului.

 

Comunicat: Parteneriat între ARH, Ministerul Sănătăţii şi Consorţiul European de Hemofilie

Ministerul Sănătăţii din România, Consorţiul European de Hemofilie şi Asociaţia Română de Hemofilie au semnat parteneriatul „Hemofilia, o prioritate pentru Sănătatea Publică din România” -  în vederea stabilirii unei mecanism de colaborare şi consultare în domeniul hemofiliei.

 Detalii

Marsul Hemofiliei 2011 BucurestiIn data de 16 aprilie 2011, a avut loc in Bucuresti, marsul hemofiliei, un nou semnal de alarma tras de societatea civila, pacienti cu hemofilie, sustinatori si prieteni. S-a dorit a fi un mars de sensibilizare – un mars al luminii, un mars al sperantei, un mars al solidaritatii. Marsul a durat o ora si a inceput de langa Ministerul Sanatatii si s-a incheiat in Cismigiu. Eveniment sustinut de Novo Nordisk

 

18 aprilie 2011

Hemofilia, boala rara"Pacientii bolnavi de hemofilie care beneficiaza de o medicamentatie corespunzatoare pot duce o viata normala. In caz contar, bolnavii risca sa capete un handicap locomotor major. Fondurile alocate DE Ministerul Sanatatii situaza Romania pe ultiumul loc in Uniunea Europeana. Cu ocazia Zilei Internationale a Hemofiliei, asociatia Romana de Hemofilie trage un semnal de alarma si cere reinfintarea unui program national, dar si suplimentarea bugetului.


Principalul simptom al hemofiliei il reprezinta aparitia unei sangerari anormale.Homofilia este o boala rara transmisa pe cale genetica. Medicamentele costa foarte mult, iar Ministerul Sanatatii aloca fonduri insuficiente.in judetul Timis 100 de persoane sufera de hemofilie. La nivel national, insa peste 1600 de persoane se afla in aceasta situatie."

de Marcela Sferlea (analogtv) citeste articolul
 


19 Martie 2011

10 in tratarea hemofiliei la Timisoara"10 ani de munca in slujba bolnavilor de hemofilie din Zona de Vest si din toata tara . 10 ani in care la Timisoara functioneaza unicul compartiment de Chirurgie Osteoarticulara al hemofilicilor din Romania. Hemofilia este o boala care se manifestă printr-un deficit de factor de coagulare. Doar barbatii pot suferi de aceasta boala, pe cand femeile sunt purtatoare."

de tvmedicala citeste articolul

Lasa comentarii

0
terms and condition.

People in this conversation

Comentarii (146)

Load Previous Comments
Anunt