Asociatia Romana de Hemofilie

ARH este singura organizatie de hemofilie din Romania, membra a Federatiei Internationale si a Consortiului European de Hemofilie

Ajută cu 2 %

ASOCIATIA ROMANA DE HEMOFILIE

Poti dona 2% din impozitul pe venit si ai satisfactia ca macar o parte din acest impozit pe 2013 va ajunge acolo unde îti doresti. Potrivit Codului Fiscal – Legea 571/2003, art. 90, alin. 2, modificata si completata prin O.U.G. nr. 138/2004, art.57, alin.4, orice salariat poate dispune statului sa orienteze 2% din impozitul pe venitul anual, catre organizatii nonguvernamentale.

Astfel, se creeaza o modalitate prin care tu poti decide felul in care sunt cheltuiti 2% din impozitul datorat pe venit, directionand aceasta suma catre o organizatie nonguvernamentala.

Practic, tu ii spui statului cum vrei sa fie cheltuita o parte din impozitul tau.

NU PLATESTI NIMIC IN PLUS!

Din impozitul pe venit pe anul 2013- pe care oricum il platesti statului – poti cere organului fiscal (doar completand formularul 230) sa dirijeze 2% din impozitul tau pentru a sponsoriza „Asociatia Romana de Hemofilie”.

CE AI DE FACUT?

  Depune formularul completat la ghiseul Administratiei Financiare de la locul de domiciliu sau trimite-l acesteia prin posta pana la 15 mai 2014.

Click aici pentru descarcarea formularului.

 

WFH

 

Federatia Internationala de Hemofilie


Frank Schnabel

            Federatia Internationala de Hemofilie a fost infiintata in anul 1963, de Frank Schnabel, un om de afaceri de success din Montreal, nascut cu hemofilie tip A, forma severa. Acesta a avut o viziune si anume aceea de a imbunatatii tratamentul si asistenta acordate pacientilor cu hemofilie din intreaga lume cu ajutorul unei organizatii internationale. Initial, Federatia era compusa din 6 organizatii nationale de pacienti, la care li s-au alaturat rapid altele, ajungand in anul 2008 la un numar de peste 100 asociatii nationale de pacienti, printre care se numara si Asociatia Romana de Hemofilie.

Anunt