Asociaţia Română de Hemofilie are plăcerea să vă invite la HeRo Bears Camp! -Tabăra de aventura si teambuilding dedicată tinerilor cu hemofilie cu varste  între 18 si 30 de ani.

      HeRo Bears Camp este dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, deoarece vom locui într-o cabană în mijlocul naturii, și pentru cei mai dornici de aventură, vom organiza o tabară de corturi în apropiere, unde vom experiementa cu adevărat viața la munte, cu  povești în jurul focului, cântece la chitară și dormit în cort.
Pentru cei îndrăzneți, în mijlocul Munţilor Cindrel si Lotrului, vom organiza, drumeții si alte activitati de munte într-o atmosferă relaxantă menită să susţină buna noastră dispoziţie, ca la sfarsitul celor 3 zile să fim o echipă mai mare și mai unită, și să privim cu entuziasm la următoarea aventură.
     Vom avea oportunitatea de a discuta despre nevoile tinerilor cu hemofilie și modalitățile optime de tratament și prevenție pentru a avea un stil de viață activ, în cadrul unor discuții libere, în timpul activităților și a workshop-urilor.


      Dacă ai între 18 și 30 de ani, ai hemofilie sau vonWillebrand, iți plac provocările și esti interesat de activități outdoor, te așteptăm în perioada 24 – 27 Septembriei 2021, în tabara HeRo Bears Camp la Râu Sadului, în județul Sibiu.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul:  https://drive.google.com/open?id=1z4eLDUjjfVXGU6fTHOxi0583jjFR4-B-jOFg68ZEVo0

Pentru participanții care vin cu trenul sau autocarul, vom organiza transportul din gara/autogara Sibiu, până la locația taberei.

P.S. Locurile în tabăra sunt limitate, așa că vom forma lista participanților în ordinea înscrierilor.

Pentru informații, întrebări și nelămuriri vă stăm la dispoziție la numărul: 0743128563.
Înscrie-te!