Trecut…prezent….perspective.

Dragii noștri, prieteni și colegi,

Considerând că acum, la sfârșit de an, este un prilej util de a  se face schimb de informații si de a veni cu propuneri pentru optimizarea asistenței privind hemofilia în anul care vine, vă adresăm în modul cel mai călduros invitația de participare la un dialog virtual, sub formă de webinare, pe care le organizăm în perioada imediat următoare.
Aceste sesiuni on-line vor viza în principal activitatea de fiziokinetoterapie, dar si alte probleme conexe, cu participarea următorilor lectori: Prof. Dr Jenel Pătrașcu, Dr. Mihaela Daea, Dr. Adina Trăilă, Dr. Emilia Ursu și Prof. Dr. Margit Serban.
Sesiunile vor avea loc în zilele de 30 Noiembrie, 2 Decembrie, 3 Decembrie și 4 Decembrie între orele 16°°- 18°°  și 5 decembrie 2020 orele 15°°- 18°°, on-line, pe platforma ZOOM.
Pentru participare, dati click pe butonul de mai jos:

Participă

Ar fi o deosebită onoare să acceptați invitația de a participa la aceste sesiuni extrem de informative și educative pentru comunitatea noastră, organizate de Centrul European pentru Tratarea Hemofiliei Timisoara, Centrul European pentru Tratarea Hemofiliei Buziaș și Asociația Română de Hemofilie.

Vă așteptăm cu drag!
Prof. dr. Margit Șerban                                           
Daniel Andrei

Programul videoconferințelor:

  1. Statusul musculo-scheletal al persoanelor cu hemofilie din România;
    trecut, prezent și …perspective ( Prof. dr. Margit Serban);
  2. Artropatia hemofilică în centrul activității de fizio-kinetoterapie. Măsuri de evaluare a statusului articular ( Dr. Adina Trăilă);
  3. Controlul hemostatic al fizio-kinetoterapiei la persoanele cu hemofilie (Dr. Emilia Ursu);
  4. Fizio-kinetoterapia și măsurile suplimentare de recuperare locomotorie la persoanele cu hemofilie (Dr. Mihaela Daea);
  5. Locul ortopediei în abordarea terapeutică a artropatiei hemofilice (Prof. dr. Jenel Pătrașcu);
  6. Concluzii. Take-home messages (Dr. Mihaela Daea).

Centrul European de Hemofilie Buziaș / Centrul European de Hemofilie Timișoara
În colaborare cu Asociația Română de Hemofilie, Buziaș , 30 noiembrie 2020.