Tabăra de leadership este importantă din prisma faptului că la nivelul comunităţii noastre, a bolnavilor de hemofilie şi boala vonWillebrand, mereu este nevoie de educaţie, informare, organizare evenimente, etc. De aceea, o generaţie de lideri, va genera şi facilita bune practici şi transfer de idei înspre comunităţile locale astfel încât calitatea vieţii pacienţilor să fie mai bună.
Programul de tabără se concentrează pe transferul de informaţii participanților privind abilităţile de bază de care vor avea nevoie pentru a deveni lideri în comunitatea noastră. Pe lângă prezentări și ateliere specifice, în acelaşi timp participanţii noştri vor locui în corturi, vor învăţa despre mediu, istorie, cum se face un foc de tabără, vizitează obiective turistice şi minuni naturale uimitoare.
Activităţile noastre specifice se concentrează pe:
abilităţi de team building;
abilităţi de comunicare;
informaţii relevante despre tratamentul în hemofilie şi perspectivele acestuia;
dezvoltarea competențelor cheie de conducere
Scopul nostru este de a consolida Asociația de Hemofilie din România cu membri tineri şi activi.
Că leader trebuie să faci un angajament faţă de tine prin care să-ţi doreşti să te dezvolţi în permanenţă. Un leader conduce prin propriul exemplu. În ziua de azi vremurile s-au schimbat. Este nevoie să gândeşti, să analizezi şi dacă ajungi la concluzia că merită, atunci acţionează cu curaj. Dacă ne lăsăm dominaţi de frică nu vom reuşi niciodată să realizăm ceva cu adevărat important.
Fă întotdeauna ce simţi că este cinstit şi corect.