Dragi prieteni,

vaccinarea anti-Covid 19 este subiectul celor mai multe întâlniri medicale, dar și al discuțiilor între oamenii obișnuiți în această perioadă. De la inerentele întrebări: ”Eu mă pot vaccina?”, ”Oare vaccinarea este permisă în cazul meu?”, ”Am nevoie de documente de la medic” și până la cele privind efectele secundare, modul în care a fost dezvoltat și a apărut vaccinul anti-Covid-19 sunt teme despre care auzim peste tot în ultimele săptămâni.

Asociația Română de Hemofilie (www.hemofilic.ro) au decis să aducă specialiștii în fața pacienților, oferindu-le acestora posibilitatatea de a afla direct de la profesioniști, tot ceea ce îi interesează despre vaccinarea anti-Covid 19 la persoanele cu hemofilie. Vor participa la prima ediție a Orei Pacientului cu Hemofilie de miercuri, 27 ianuarie 2021, începând cu ora 18.00 reputați medici hematologi, alături de recunoscuți epidemiologi pentru a răspunde tuturor întrebărilor pe care le au persoanele cu hemofilie în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid-19.

Vor fi alături de noi la Ora Pacientului cu Hemofilie:

Dr. Margit Șerban, Membru Academia Română, Centrul European pentru Tratarea Hemofiliei Timişoara şi Buziaş,

Prof. Dr. Emilian Popovici, Vicepreședinte, Societatea Română de Epidemiologie,

Dr. Florica Ghilezan, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara,

Marius Tănase, pacient cu hemofilie și Manager de Proiecte în cadrul Asociației Române de Hemofilie.

Discuțiile vor fi moderate de către Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie. Pentru a participa la dezbatere trebuie doar să vă înscrieți utilizând formularul de participare de https://www.hemofilie.ro/confirmare-participare-ora…/

Detalii suplimentare despre Ora Pacientului cu Hemofilie ediția 1 puteți afla pe pagina întâlnirii:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3598684490217056&id=191532144265658

Ora Pacientului cu Hemofilie este o inițiativă a Asociației Române de Hemofilie, susținută de NN și realizată alături de Oameni și companii.